default-image

Ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εκλογές της Ν.Δ. η Vodafone

Ελλάδα
Ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εκλογές της Ν.Δ. η Vodafone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Vodafone Ελλάδας ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στις εκλογές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, ως αξιόπιστος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, η Vodafone ανταποκρίθηκε με αξιοπιστία, ευελιξία και ταχύτητα στο απαιτητικό και σύνθετο έργο τεχνικής υποστήριξης των εκλογών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που κάλυπτε γεωγραφικά το σύνολο της επικράτειας, γεγονός που αύξανε την πολυπλοκότητα στην εφαρμογή του.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά σύμφωνα με το πλάνο και τις συμβατικές προδιαγραφές και αφορούσε στην υλοποίηση εφαρμογών και λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών για τη διασύνδεση συσκευών (Machine to Machine - M2M), δεδομένων και δικτύων. Οι λύσεις αυτές πλαισιώθηκαν από υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και ενεργοποίηση τηλεφωνικών κέντρων.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η Vodafone παρέδωσε στην ΚΕΦΕ όλα τα στοιχεία που αφορούν στη καταγραφή των ψηφοφόρων που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανά εκλογική περιφέρεια, τα οποία στη συνέχεια με βάση τα όσα προβλέπονται στη νομοθεσία και στη σύμβαση διαγράφονται από τα συστήματα της εταιρείας. Με την παράδοση των στοιχείων αυτών στην ΚΕΦΕ ολοκληρώνεται η υλοποίηση του έργου που έχει αναλάβει η Vodafone σύμφωνα με τη σύμβαση.

«Η επιτυχής τεχνική υλοποίηση των χθεσινών εκλογών ανέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η Vodafone διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό ώστε να ανταποκρίνεται σε απαιτητικά έργα τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης μεγάλων έργων σε ένα πολύ σφιχτό χρονικό πλαίσιο. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που μας ξεχωρίζει στην αγορά. Η υψηλή τεχνική κατάρτιση και ο επαγγελματισμός των εργαζομένων της Vodafone συνέβαλαν ουσιαστικά στο σημαντικό αυτό έργο, το οποίο και αντιμετωπίσαμε με την ίδια υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα όπως κάθε project που αναλαμβάνουμε για λογαριασμό των πελατών μας, ως ο αξιόπιστος συνεργάτης τους», δήλωσε ο κ. Γλαύκος Περσιάνης, πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News