Ελλάδα

«Ακέφαλος» ο Βόλος - Καρατομήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος

«Ακέφαλη» είναι από σήμερα η πόλη του Βόλου, καθώς στις 10.30 το πρωί, η διαπιστωτική πράξη της αργίας του δημάρχου, που στάλθηκε με συστημένη επιστολή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, παραλήφθηκε προσωπικά από τον Αχιλλέα Μπέο.

Η διαπιστωτική πράξη, με την οποία τίθεται σε αργία ο δήμαρχος Βόλουείχε υπογραφεί από τον γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Ηλία Τσέλιγκα στις 2 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή έγινε προσπάθεια επίδοσης του εγγράφου, αλλά αυτό δεν κατέστει δυνατό αφού απουσίαζε η υπάλληλος που παραλαμβάνει την αλληλογραφία

Ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σε δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου του 2011, βαρύνεται με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, όπως σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και η δίκη έχει οριστεί για τις 15 Απριλίου 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παυθείς δήμαρχος του Βόλου θα προσφύγει, αύριο κιόλας, στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ νομικοί κύκλοι μιλούν για μεγάλες πιθανότητες αναστολής και άρση της αργίας.

Σχόλια