default-image

Δανέλλης κατά Αμβρόσιου

Ελλάδα
Δανέλλης κατά Αμβρόσιου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει θέση για τις δημόσιες τοποθετήσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων ενάντια στους ομοφυλόφιλους, ο βουλευτής Ηρακλείου του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Αναλυτικά, η σχετική δήλωση του:

" Δυστυχώς, μόνο έκπληξη δεν προκαλούν πια τα λόγια "αγάπης και ανεκτικότητας", που εκτοξεύει με κάθε ευκαιρία ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Αυτή τη φορά η φλογερή ρομφαία του "γνήσια" χριστιανικού πνεύματός του, στοχοποιεί μια πάγια κατάκτηση των υπόλοιπων κανονικών ευρωπαϊκών χωρών, η οποία έχει χαρακτηριστικά καθυστερήσει να έλθει και στην Ελλάδα, αυτή του Συμφώνου Συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.

Εκτός από τους ομοφυλόφιλους /«ξεφτιλισμένους», ο σταυροφόρος Μητροπολίτης καταδικάζει εκ των προτέρων και όλους εκείνους τους βουλευτές /«ελαττωματίες, ανθρωπάρια, αποβράσματα της Κοινωνίας και ενεργούμενα των Δυνάμεων του Σκότους», που προτίθενται να ψηφίσουν το προσφάτως εισαχθέν στη Βουλή νομοσχέδιο.

Αφού η Εκκλησία της Ελλάδας διστάζει να συμμαζέψει τα του οίκου της και να εγκαλέσει τον αχρείαστο "ζηλωτή", η Πολιτεία οφείλει να δράσει άμεσα. Ο ισχύων αντιρατσιστικός νόμος πρέπει τάχιστα να τροποποιηθεί, ώστε αντί να ποινικοποιεί την επιστημονική έρευνα καθώς και την τέχνη, που οδηγεί σε «μεσαιωνικές» δίκες, όπως στην περίπτωση του καθηγητή Ρίχτερ, να αντιμετωπίζει και όλους όσοι από δημόσια θέση καλούν σε βία, διαχωρίζοντας τους πολίτες με βάση τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Στα «Φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους!» του "σεπτού" Μητροπολίτη, ο πολιτικός κόσμος της χώρας οφείλει να απαντήσει θεσμικά, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις: «Τροποποιούμε τον αντιρατσιστικό νόμο και αφήνουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News