Ελλάδα

Ομιλητής σε εκδήλωση στο ΔΣA ο Νότης Μαριάς

Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση που οργανώνει η πρωτοβουλία νομικής επιτροπής για την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ με θέμα το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, θα παραστεί και θα μιλήσει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς.

Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Ακαδημίας 60, ξεκινώντας από τις 6.00 το απόγευμα, ο κ. Νότης Μαριάς θα αναπτύξει τις απόψεις του με άξονα «τις δανειακές συμβάσεις, ως βάση της υφαρπαγής της δημόσιας περιουσίας και τις προτάσεις για ακύρωσή τους».

Ο Έλληνας ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κάνει αλλεπάλληλες δυναμικές παρεμβάσεις εντός και εκτός ευρωβουλής, καταγγέλλοντας το ξεπούλημα των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική Fraport, το ξεπούλημα του Ελληνικού, τις απόπειρες ιδιωτικοποίησης του νερού και της ενέργειας που είναι δημόσια αγαθά (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ)  και τις μεθοδεύσεις του ΤΑΙΠΕΔ.

Στην ίδια εκδήλωση σύμφωνα με το πρόγραμμα κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου κ. Γιώργος Κασιμάτης ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν από τους ευρωβουλευτές κ. Σοφία Σακοράφα και κ. Νίκο Χουντή.

Σχόλια