default-image

"ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. ολοκληρώνουν τη βρώμικη δουλειά Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ"

Ελλάδα
"ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. ολοκληρώνουν τη βρώμικη δουλειά Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και ο κ. Τσίπρας αποδεικνύονται οι καλύτεροι εκφραστές και υπηρέτες του "συστήματος οικονομικής και πολιτικής εξουσίας, που υποτίθεται τους πολεμά, αφού όλα τα μέτρα που υλοποιούν (ανακεφαλαιοποίηση, πλειστηριασμοί κ.ά.), αλλά και αυτά που σχεδιάζουν, όπως η πλήρης διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, υπηρετούν τις απαιτήσεις αυτού ακριβώς του συστήματος. Κάνουν με αυτό τον τρόπο τη "βρώμικη δουλειά", που δεν ολοκλήρωσαν Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ», σχολιάζει το ΚΚΕ με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γι' αυτό το λόγο, όταν η κυβέρνηση μιλά για κοινωνική συναίνεση και σταθερότητα, εννοεί την ανοχή του λαού στα μέτρα σφαγιασμού του, αφού τη στήριξη των άλλων κομμάτων ουσιαστικά την έχει, άσχετα αν τσακώνονται για τον επιμερισμό του πολιτικού κόστους», τονίζει.

«Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, θα δώσουν την απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και κεφαλαίου, με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη. Κι ας αφήσει ο κ. Τσίπρας τα γνωστά παλιά κόλπα της σοσιαλδημοκρατίας ότι δήθεν η κυβέρνηση στηρίζει την απεργία και τις κινητοποιήσεις, ενώ στην πραγματικότητα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τις υπονομεύσει», καταλήγει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News