default-image

Τη Λάρισα επισκέφτηκε σήμερα ο ΑΝΥΕΘΑ

Ελλάδα
Τη Λάρισα επισκέφτηκε σήμερα ο ΑΝΥΕΘΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζοντας την επίσκεψή του σε στρατιωτικούς σχηματισμούς που εδρεύουν στην περιοχή της Λάρισας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γιάννη Ταφύλλη και από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, ακολούθως το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) στο Κουτσόχερο και στη συνέχεια την 337 Μοίρα (Πολεμική Μοίρα των F16) στην 110 Πτέρυγα Μάχης.

Ο ΑΝΥΕΘΑ απευθυνόμενος στους χειριστές των μαχητικών αεροσκαφών, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, τονίζοντας πως είναι οι καλύτεροι αεροπόροι όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Τους διαβεβαίωσε πως η πολιτική ηγεσία στηρίζει την προσπάθειά τους και φροντίζει για την καλύτερη εκπαίδευσή τους και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 το πρωί θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Λάρισας, ακολούθως τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα και στη συνέχεια το Δημαρχείο της πόλης των Τρικάλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News