Ελλάδα

"Ανίκανη η κυβέρνηση να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των υποδομών της χώρας"

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., είναι ανίκανη να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των υποδομών της χώρας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνον δε θα προσελκύσουμε επενδύσεις, αλλά θα διώξουμε και τις ελάχιστες που μας έχουν απομείνει», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυρ. Μητσοτάκης κληθείς να σχολιάσει την κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής της Ειδομένης από μετανάστες με αποτέλεσμα να παραλύσει η κύρια εμπορική αρτηρία της χώρας.

«Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ μερικές εκατοντάδες μετανάστες κατέλυσαν βασικό τμήμα του διαμετακομιστικού δικτύου της χώρας. Δεν υπάρχει άλλο Κράτος, Ευρωπαϊκό ή μη, όπου η κυβέρνηση θα ανεχόταν να παραλύσει η κύρια εμπορική αρτηρία της λόγω κατάληψης», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«Με πολύ κόπο η προηγούμενη κυβέρνηση είχε διασφαλίσει ότι με αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μεταφέρονταν προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών, όπως για παράδειγμα της Hewlett Packard, από την Ασία στην Ευρώπη μέσω του λιμανιού του Πειραιά. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι ανίκανη να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των υποδομών της χώρας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνον δεν θα προσελκύσουμε επενδύσεις, αλλά θα διώξουμε και τις ελάχιστες που μας έχουν απομείνει», εκτιμά.

«Η καταστροφή του παραγωγικού ιστού της Ελλάδας από τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται μεθοδικά», κατέληξε στη δήλωσή του.

Σχόλια