default-image

Σήμερα η συνέλευση της ένωσης συλλόγων γονέων Ηρακλείου

Κρήτη
Σήμερα η συνέλευση της ένωσης συλλόγων γονέων Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιείται, σήμερα Δευτέρα 30 Νοέμβρη και ώρα 6.00, η συνέλευση της ένωσης συλλόγων γονέων στην αίθουσα εκδηλώσεων των 53-54 δημοτικών σχολείων (παλιά Ακαδημία) οδός Α.Παπανδρέου 8, για το κεντρικό διαμέρισμα.

Η ένωση συλλόγων γονέων είναι η κοινή δύναμη όλων των γονιών του δήμου Ηρακλείου.Είναι η σύμπραξη όλων των συλλόγων γονέων για να υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη.Όσοι πιο πολλοί συμμετάσχουν τόσο το καλύτερο για τη μόρφωση των παιδιών.

Πιο αναλυτικά: «Ελάτε στις συνελεύσεις που οργανώνει η ένωση ανά δημοτικό διαμέρισμα για να συζητήσουμε για όλα όσα αφορούν τη παιδεία! Για τα σχολεία της περιοχής μας, για τα ζητήματα των εκπαιδευτικών, την μόρφωση και την υγεία των μαθητών, την άθλησή τους, τις πολιτιστικές δραστηριότητες τους, το μέλλον τους.

Να ανταλλάξουμε απόψεις για το ρόλο των συλλόγων γονέων, την κοινή δράση με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τα σωματεία και τις λαϊκές επιτροπές.

Σήμερα που το όνειρο των παιδιών μας για μόρφωση σε ένα δημόσιο και δωρεάν σχολείο απομακρύνεται όλο και περισσότερο, πρέπει να το φέρουμε στο προσκήνιο του αγώνα μας.

Σήμερα που το κράτος δαπανά όλο και λιγότερα για τα σχολεία με αποτέλεσμα τα προβλήματα να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια.

Σήμερα που υπάρχουν μαθητές που λιποθυμούν από ασιτία.

Οι γονείς έχουμε υποχρέωση απέναντι τους, να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

Να κάνουμε τους συλλόγους και την ένωση, φορείς διεκδίκησης του δημόσιου και δωρεάν σχολείου για όλα τα παιδιά χωρίς διακρίσεις!

Διεκδικητές ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά μας!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News