Ελλάδα

"Αν ψάχνουν για δεκανίκι το "Ποτάμι" δε διατίθεται"

«Η διαπίστωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας ότι "η χώρα πρέπει να προχωρήσει ομαλά" μας βρίσκει, προφανώς, όλους σύμφωνους», αναφέρει το "Ποτάμι" σε ανακοίνωσή του. «Η ομαλότητα, όμως, έχει δυναμιτισθεί και δυναμιτίζεται συνεχώς από τα ψέματα, την ατζαμοσύνη και τις ιδεοληψίες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ», εκτιμά.

«Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος προεκλογικά μιλούσαν για ισοδύαμα και παράλληλο πρόγραμμα και σήμερα κυβερνούν μεταφράζοντας απλώς τις εντολές που τους έρχονται από το εξωτερικό ή από άγνωστους παράγοντες στο εσωτερικό», τονίζει.

«Στη Βουλή δε διεξάγεται καμία ουσιαστική συζήτηση. Το "Ποτάμι" κάνει προτάσεις που το νέο καθεστώς τις πετάει υπεροπτικά στο καλάθι των αχρήστων. Και ταυτόχρονα ο αρχηγός του διχασμού, ο εμπνευστής του άχρηστου δημοψηφίσματος που μοίρασε στα δύο την Ελλάδα - για να προδώσει στη συνέχεια και αυτούς που τον ακολούθησαν - ζητάει συναίνεση.

»Πάνω σε ποιο σχέδιο; Τι θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα; Ας το ξεκαθαρίσουν αυτό και μετά ας ζητήσουν βοήθεια. Αν πάντως ψάχνουν για δεκανίκι στη συνέχιση της καταστροφικής τους πολιτικής το "Ποτάμι" δε διατίθεται», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Σχόλια