default-image

Ημερίδα: "H διεθνής διάσταση του προγράμματος ERASMUS+"

Ελλάδα
Ημερίδα: "H διεθνής διάσταση του προγράμματος ERASMUS+"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Πολυτεχνείο Κρήτης διοργανώνει ημερίδα με τίτλο "H διεθνής διάσταση του προγράμματος ERASMUS+", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 13:00-17:00, στο αμφιθέατρο Γ2.1, στην Πολυτεχνειούπολη, Ακρωτηρίου.

Κεντρική ομιλήτρια της ημερίδας είναι η κα Ελένη Σκίκου, υπεύθυνη Πολιτικής, ΓΔ Εκπαίδευσης και Πολιτισµού του Τµήµατος Διεθνούς Συνεργασίας και Προγραµµατισµού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση της ακαδημαϊκής κοινότητας αναφορικά με τις καινούριες προοπτικές που προσφέρει το Νέο Πρόγραμμα Erasmus+ 2014-2021 σε επίπεδο διεθνοποίησης και συνεργασιών των Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με χώρες όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

13:00-13:15: Προσέλευση

13:15-13:20: Χαιρετισµοί

Καθηγητής Βασίλειος Β. Διγαλάκης, πρύτανης Πολυτεχνείου Κρήτης.

13:20-13:40: The International Dimension of Erasmus+ in the field of Higher Education

Ελένη Σκίκου, υπεύθυνη πολιτικής, ΓΔ Εκπαίδευσης και Πολιτισµού, Τµήµα Διεθνούς Συνεργασίας και Προγραµµατισµού, Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

13:40-14:00: Key Action 1 - Erasmus Mundus Joint Master Degrees. Eλένη Σκίκου, υπεύθυνη πολιτικής, ΓΔ Εκπαίδευσης και Πολιτισµού, Τµήµα Διεθνούς Συνεργασίας και Προγραµµατισµού, Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

14:00-14:20: Δραστηριότητες Erasmus στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Γεώργιος Ε. Σταυρουλάκης, ιδρυματικός υπεύθυνος Erasmus+ αναπληρωτής πρύτανης υποδομών, Διασφάλισης Ποιότητας και Δια Βίου Μάθησης.

14:20-14:40: Key Action 1-International Credit Mobility within the framework of Erasmus+

Eλένη Σκίκου, υπεύθυνη πολιτικής, ΓΔ Εκπαίδευσης και Πολιτισµού, Τµήµα Διεθνούς Συνεργασίας και Προγραµµατισµού, Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

14:40-15:20: Key Action 2 -Capacity Building in the field of Higher Education. Eλένη Σκίκου, υπεύθυνη Πολιτικής, ΓΔ Εκπαίδευσης και Πολιτισµού, Τµήµα Διεθνούς Συνεργασίας και Προγραµµατισµού, Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

15:20-15:45: Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Μετά το τέλος της Ημερίδας θα δημιουργηθεί ομάδα εργασίας από τα άτομα που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν περαιτέρω ή να καταθέσουν προτάσεις στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News