default-image

Κυρ. Μητσοτάκης: "Δεν έχω κάνει καμία παρασκηνιακή συμφωνία"

Ελλάδα
Κυρ. Μητσοτάκης: "Δεν έχω κάνει καμία παρασκηνιακή συμφωνία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη διαβεβαίωση ότι δεν έχει πραγματοποιήσει καμία παρασκηνιακή συμφωνία, έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Θέλω την επόμενη μέρα να έχω την ελευθερία να επιλέξω τους καλύτερους ως συνεργάτες» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και υποστήριξε ότι για να κερδίσει τις εκλογές η Ν.Δ. πρέπει να στραφεί προς το κέντρο.

«Θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος για να το πράξω» εκτίμησε εν συνεχεία και εξαπέλυσε επίθεση στον Απόστολο Τζιτζκώστας, την υποψηφιότητα του οποίου χαρακτήρισε ως «σκληρή δεξιά». «Πιο δεξιά είναι ο τοίχος, δηλαδή η Χρυσή Αυγή» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη, αν και επισήμανε ότι διαθέτουν διαφορετικές ιδεολογικές βάσεις, εντούτοις τόνισε ότι ήταν ένας πολύ αποτελεσματικός υπουργός.

Αναφορά έκανε και στο προσφυγικό ζήτημα, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για πρόβλημα που αφορά την Ευρώπη και την Τουρκία.

Ερωτηθείς για τις επιπτώσεις της τρομοκρατικής επίθεσης του Παρισιού στη μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε., προειδοποίησε για τον κίνδυνο ορισμένες χώρες της Ευρώπης να κλείσουν τα σύνορά τους, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News