Ελλάδα

Δεύτερη εκπαιδευτική συνάντηση από το ΚΕΣΑΝ

Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στοχεύουν στη δημιουργία ενός Δικτύου ανταλλαγής καλών πρακτικών στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, εκπαιδευτικοί που έχουν εφαρμόσει προγράμματα στα σχολεία τους, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για συναδέλφους τους, καλούνται να εκπαιδεύσουν άλλους συναδέλφους τους, με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και καλών πρακτικών.

Η δεύτερη εκπαιδευτική συνάντηση των μελών του Δικτύου έχει θέμα "Η δυναμική της τέχνης και η αξιοποίησή της στην καλλιέργεια του γραπτού λόγου", με συντονίστρια την κ. Ελευθερία Καλούδη, εκπαιδευτικό ΠΕ70 του 43ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.

Απευθύνεται σε 20 εκπαιδευτικούς ΠΕ70 και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στο χώρο του ΚΕΣΑΝ - Κέντρου Πρόληψης Ηρακλείου (Μίνωος 67 & Μιχ. Αρχαγγέλου,Θέρισσος), ώρα 9:00 - 13:00.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Δίκτυο και στη δεύτερη εκπαιδευτική συνάντηση μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής (δείτε εδώ) και να την αποστείλουν στο ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου, e-mail: kesan@her.forthnet.gr ή fax: 2810.253.190, υπόψη κ.  Σοφίας Περακάκη, έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με άξονα τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών να αναλάβουν το συντονισμό αντίστοιχων εκπαιδευτικών συναντήσεων, με θέμα της επιλογής τους. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική συνάντηση θα ενημερωθούν με e-mail την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810.313.222, κ. Σοφία Περακάκη.


(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια