Ελλάδα

Α.Γεωργιάδης: Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να χάσει τίποτα από μια τηλεμαχία

Σε συγκέντρωση στην Πάτρα μίλησε το βράδυ της Κυριακής ο υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Στο παρελθόν η ΝΔ κέρδισε την εξουσία χωρίς να λέει ευθέως τι θέλει να κάνει, αλλά στρογγυλεύοντας τα πράγματα και κουβαλώντας μια φοβία για την αριστερά», ανέφερε μεταξύ άλλων.Ο υποψήφιος για το χρίσμα της αρχηγίας πρόσθεσε σύμφωνα με το ΣΚΑΙ: «Το να πάρουμε την εξουσία είναι γλυκό, αλλά αν την πάρουμε χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει τι θα την κάνουμε, είναι μια τρύπα στο νερό. Πρέπει να την πάρουμε επειδή την αξίζουμε, επειδή έχουμε επιβάλει τις ιδέες μας στην κοινωνία και να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Αυτό είναι το μόνο μέλλον που έχει και η ΝΔ και ο τόπος. Οτιδήποτε άλλο θα είναι συμβιβασμός».Έκανε λόγο για σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την Αριστερά και πολιτική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ.Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η ΝΔ δεν έχει να χάσει τίποτα από μια τηλεμαχία» και σημείωσε ότι «είναι προσβλητικό να υπάρχει φόβος γι' αυτή».

Πρόσθεσε ότι δεν έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση και προβολή των θέσεων κάθε υποψηφίου, ώστε να τις γνωρίζουν τα μέλη του κόμματος που θα ψηφίσουν για νέο αρχηγό στις 22 Νοεμβρίου.

Ταυτόχρονα τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένας φόβος για τη συνοχή του κόμματος».Σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, είπε ότι αν σε οποιαδήποτε χώρα είχε συμβεί κάτι ανάλογο θα είχε γίνει πολιτικός σεισμός. «Απορώ πώς στεκόμαστε ακόμα χωρίς να συμβαίνει τίποτα», πρόσθεσε.

Σχόλια