Ελλάδα

Ε.Μεϊμαράκης: Η επόμενη ημέρα των εκλογών πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους

Μήνυμα από το Αγρίνιο έστειλε ο υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, λέγοντας πως «η επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών, θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους».

Επανέλαβε τη διαφωνία του στη διεξαγωγή τηλεμαχίας, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για εθνικές εκλογές, αλλά για μία εσωκομματική νεοδημοκρατική διαδικασία. «Δεν θέλω μετά να γινόμαστε θέμα στα κανάλια για το ποια γραβάτα φορούσε ο καθένας μας», είπε χαρακτηριστικά.Παρουσιάστηκε αντίθετος στον τρόπο της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ, τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε ο κάθε περαστικός να ψηφίζει για πρόεδρο του κόμματος. «Πρέπει οι νεοδημοκράτες να έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν. Πρότεινα να εγγραφούν ως μέλη, μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, όσοι επιθυμούν, ώστε να έχουμε εκλογικούς καταλόγους και έτσι να προχωρήσουμε», είπε.Στη συνέχεια κάλεσε τους ψηφοφόρους του κόμματος να σέβονται την ιστορία της ΝΔ λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πρέπει να έχουμε σεβασμό στην ιστορία μας, να προχωρήσουμε στην πορεία που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Αν εμείς δεν σεβαστούμε την ιστορία του κόμματος, μην περιμένετε να μας σεβαστούν οι άλλοι.

Εγώ θέλω τους νεοδημοκράτες να λένε με περηφάνια ότι είναι Νέα Δημοκρατία. Δεν καταλαβαίνω κάποιους που λένε να αλλάξουμε ονομασία.

Με Μεϊμαράκη πρόεδρο το όνομα της ΝΔ θα μείνει Νέα Δημοκρατία.

Σκέφτομαι μάλιστα στο συνέδριο του κόμματος να προτείνω να επανέλθει ο πυρσός στο σήμα».

Τέλος, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «δεν έχει ένα σταθερό πρόγραμμα για να μας βγάλει από την κρίση και διώχνει τις επενδύσεις».

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αθέτηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων.

Σχόλια