default-image

Πανούσης: Πολιτικοί που σχετίζονται με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου

Ελλάδα
Πανούσης: Πολιτικοί που σχετίζονται με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος καταγγέλλει σχέδιο φυσικής και πολιτικής εξόντωσής του.

Σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα" δηλώνει ότι τα όσα γνωρίζει τα έχει καταγράψει σε ένα βιβλίο με ψευδώνυμα, ενώ τα πραγματικά ονόματα τα έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο για την προστασία τη δική του και της οικογένειάς του.

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου», δηλώνει στην εφημερίδα και προσθέτει: «Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι».

«Το κείμενό μου καθιστά φανερό τι έχει γίνει. Τι έχει γίνει δηλαδή στο παρασκήνιο. Όχι στο προσκήνιο. Τι έχει γίνει με την τρομοκρατία, πού υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιον τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα. Γιατί απειλούν τη ζωή μου», αναφέρει ακόμη ο Γιάννης Πανούσης και υποστηρίζει πως δέχτηκε ευθείες απειλές από οργανωμένες ομάδες με έδρα τις φυλακές, τρομοκράτες αλλά και από κυκλώματα αξιωματικών μέσα στην Αστυνομία που έχουν σχέσεις με διεφθαρμένα άτομα που ασχολούνται με την πολιτική.

Ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και στη συνέντευξή του ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News