default-image

Η πρώτη σύλληψη για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο

Ελλάδα
Η πρώτη σύλληψη για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια σύλληψη υπόπτου για τον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ ένα άτομο που φέρεται να είναι από τους υπευθύνους για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ, χθες, στη διαδήλωση των Ποντίων στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως αναφέρει το tvxs.gr, πρόκειται για νεαρό άτομο 24 ετών, προερχόμενο από τη Δυτική Αττική. Το αυτόφωρο λήγει τα μεσάνυχτα και οι αστυνομικές Αρχές έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών. Μέχρι στιγμής φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα τρία άτομα, τα οποία και αναζητούνται.

Νωρίτερα σήμερα, ελεύθεροι αφέθηκαν οκτώ προσαχθέντες από την αστυνομία για την επίθεση στον βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και οι οκτώ προέβαλαν άλλοθι και δήλωσαν κατηγορηματικά πως δεν συμμετείχαν στο συλλαλητήριο κατά των δηλώσεων Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων.

Μεταξύ των προσαχθέντων ήταν και ο γνωστός στους κύκλους των ακροδεξιών οργανώσεων με το προσωνύμιο «γυμναστής». Φέρεται να είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, ο «γυμναστής» δήλωσε ότι εκείνη την ώρα έπαιζε ποδόσφαιρο και παρουσίασε μάρτυρες, ενώ είπε ότι του μοιάζει αυτός που χτυπάει τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Στο μεταξύ μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε στην Εισαγγελία ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News