default-image

Τόσκας: Στον κύκλο της Χρυσής Αυγής αναζητούνται οι δράστες

Ελλάδα
Τόσκας: Στον κύκλο της Χρυσής Αυγής αναζητούνται οι δράστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους κόλπους της Χρυσής Αυγής διεξάγεται η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών που χτύπησαν χθες το απόγευμα το βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Κουμουτσάκο, αφού οι ενδείξεις εκεί οδηγούν τις Αρχές, δήλωσε μιλώντας στο "ΣΚΑΪ" ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ανέφερε ότι η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές αλλά όχι και σε συλλήψεις, ενώ είπε ότι η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει ξεκάθαρες εικόνες από τη στιγμή του ξυλοδαρμού που θα βοηθήσουν στην σύλληψη των υπαίτιων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο από τους τέσσερις εμπλεκόμενους είναι γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής, και είχαν συμμετάσχει και στα επεισόδια έξω από το Εφετείο τον Ιούλιο του 2014, όπου είχαν χτυπηθεί δυο φωτορεπόρτερ. 

Στο μεταξύ, την άμεση σύλληψη των δραστών της επίθεσης που δέχθηκε χθες ζητά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, με μήνυμά του στο Twitter.

«Όπως κάθε δημοκρατικός πολίτης, απαιτώ απ' τη δημοκρατική Πολιτεία την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης», έγραψε στο tweet του ο κ. Κουμουτσάκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News