default-image

Ο Μ. Μπόλαρης στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας

Ελλάδα
Ο Μ. Μπόλαρης στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης θα βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τη Δευτέτα 2 Νοεμβρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: «Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης προκειμένου να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές και να δει από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία στην περιοχή μας, καθώς και για να συζητήσει για διάφορα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Αρχικά στις 9.30 το πρωί ο αναπλ. Υπουργός θα βρίσκεται στην Πάτρα και θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα στο γραφείο, ενώ ακολούθως μαζί θα επισκεφθούν τα σημεία που επλήγησαν από την κακοκαιρία σε Αχαΐα και Ηλεία.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας με τον αναπλ. Υπουργό κ. Μπόλαρη θα συμμετάσχουν σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κάτω Αχαΐα, στην οποία θα λάβουν μέρος οι Δημοτικές Αρχές Δυτικής Αχαΐας και Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αγροτικές Ενώσεις, ομάδες παραγωγών, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News