Ελλάδα

Καταγγελία για παρενόχληση 6χρονης μέσα σε νοσοκομείο

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μητέρας, η οποία ισχυρίζεται πως η 6χρονη κόρη της παρενοχλήθηκε σεξουαλικά όσο νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο, στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του ΑΝτ1, η γυναίκα υποστήριξε ότι στις 04:30 π.μ., ξημερώματα 26ης Οκτωβρίου κι ενώ η ίδια βρισκόταν στον θάλαμο μαζί με άλλες δύο γυναίκες και τα παιδιά τους αντιλήφθησαν την παρουσία ενός άντρα που ήταν ημίγυμνος και παράλληλα, είχε ξεγυμνώσει το κοριτσάκι.

Η γυναίκα αμέσως έβαλε τις φωνές και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, από την ασφάλεια του νοσοκομείου της είπαν ότι ο παιδόφιλος κατάφερε και διέφυγε και ότι θα ερευνηθεί το περιστατικό.

Η μητέρα ωστόσο καταγγέλλει το νοσοκομείο για αμέλεια, λέγοντας πως δεν αντιμετωπίστηκε το περιστατικό με τη σοβαρότητα που θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί.

Ερωτηματικό παραμένει το πως κατάφερε ο άνδρας και μπήκε στο νοσοκομείο ανενόχλητος σε ώρα που αυτό ήταν κλειστό.

Ο διοικητής του νοσοκομείου  κ. Πεταλάς επιβεβαίωσε την καταγγελία της μητέρας και τόνισε πως έχει διατάξει ΕΔΕ για το περιστατικό, ενώ σε ερώτηση εάν ο ίδιος επικοινώνησε με τη μητέρα είπε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν και «θα κληθεί να καταθέσει στην ΕΔΕ».

Πάντως, είναι ενδεικτικό των καιρών το γεγονός πως η μητέρα δεν έχει προχωρήσει σε μήνυση, καθώς δεν έχει τα χρήματα των 100 ευρώ που απαιτούνται για το παράβολο. Όπως είπε τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της είναι άνεργοι.

Σχόλια