Ελλάδα

Παιδόφιλος εισέβαλε σε νοσοκομείο και επιτέθηκε σε 6χρονη

Σοκάρει η καταγγελία μιας μητέρας, που ισχυρίζεται πως η 6χρονη κόρη έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όσο διάστημα νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, όπως είπε η γυναίκα, το παιδί της 6 ετών νοσηλευόταν στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Στις 25 Οκτωβρίου, ξημερώματα 26 Οκτωβρίου στις 04:30 π.μ. η ίδια βρισκόταν στον θάλαμο μαζί με άλλες δύο γυναίκες και τα παιδιά τους.

Ξαφνικά, η μία μητέρα δίπλα της ξύπνησε από θόρυβο που άκουσε και είδε στο κρεβάτι της μικρής να βρίσκεται ένας άντρας ημίγυμνος και το κοριτσάκι να είναι ξεγυμνωμένο και αυτό.

Η γυναίκα αμέσως έβαλε τις φωνές και ο άνδρας έφυγε. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, από την ασφάλεια του νοσοκομείου της είπαν ότι ο παιδόφιλος κατάφερε και διέφυγε και ότι θα ερευνηθεί το περιστατικό.

Η μητέρα ωστόσο καταγγέλλει το νοσοκομείο για αμέλεια, σημειώνοντας πως δεν αντιμετωπίστηκε το περιστατικό με τη δέουσα σοβαρότητα, ενώ έθεσε και σειρά ερωτημάτων όπως πώς κατάφερε ο άνδρας και μπήκε στο νοσοκομείο ανενόχλητος σε ώρα που αυτό ήταν κλειστό.

Ερωτηθείσα γιατί δεν έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά του νοσοκομείου, η μητέρα απάντησε πως δεν έχει τα χρήματα των 100 ευρώπου απαιτούνται για το παράβολο καθώς τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της είναι άνεργοι.

Ο διοικητής του δημόσιου νοσοκομείου της Νίκαιας κ. Πεταλάς επιβεβαίωσε την καταγγελία της μητέρας, ότι παρενόχλησαν σεξουαλικά την 6χρονη κόρη της καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, και σημείωσε ότι διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό.

Ο διοικητής υπογράμμισε ότι οι νοσηλεύτριες ειδοποίησαν την ασφάλεια και ότι ο παιδόφιλος όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο.

Ο διοικητής είπε πως έχει διατάξει ΕΔΕ για το περιστατικό, ενώ σε ερώτηση εάν ο ίδιος επικοινώνησε με τη μητέρα είπε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν και «θα κληθεί να καταθέσει στην ΕΔΕ».

Σχόλια