Ελλάδα

Ο σημαιοφόρος της ζωής στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" (video)

Αγέρωχος, υπερήφανος και μαχητής - δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο - ο 17χρονος μαθητής Κώστας Κριτζάς σήκωσε τη γαλανόλευκη σημαία στα χέρια του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, με το ανάστημα να βρίσκεται στην κορυφή του πιο επιβλητικού βουνού, παρά το γεγονός ότι ο Κωστής, λόγω ενός προβλήματος υγείας, βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Μαθητής του 3ου Ενιαίου Λυκείου της πόλης του Ηρακλείου, σήμερα ο Κωστής έκανε το όνειρό του πραγματικότητα σηκώνοντας την ελληνική σημαία στην παρέλαση του Ηρακλείου. Ο μικρός μαθητής αποθεώθηκε από τους πολίτες, που δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να χειροκροτούν έναν πραγματικό σημαιοφόρο της ζωής.

Σήμερα ο 17χρονος Κωστής Κριτζάς από το πλατό της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" μίλησε για τα όνειρά του, το μέλλον αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Για τον ίδιο το να γίνει σημαιοφόρος ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που κατάφερε να το κερδίσει και με το παραπάνω, κάνοντας την οικογένειά του, τους καθηγητές αλλά και τους συμμαθητές του να νιώθουν το ίδιο χαρούμενοι και υπερήφανοι με εκείνον.

Ο Κωστής από το πλατό της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV" στέλνει ένα ουσιαστικό μήνυμα προς όλους εμάς, πως ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μας μπορούμε ο καθένας ξεχωριστά να γίνει σημαιοφόρος της ζωής. Άλλωστε ο Κωστής ξέρει κάτι παραπάνω, μιας και το κατάφερε έχοντας βάλει ήδη τον επόμενο στόχο του.

Τιμή μας, Κωστή, που μας χάρισες λίγο από το χρόνο σου και από 'δω και μπρος τα όνειρά σου να γίνουν όλα πραγματικότητα. Άλλωστε ως μαχητής της ζωής το δρόμο το ξέρεις…

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

Μάνος Δασκαλάκης

Σχόλια