default-image

Γ. Ρωμανιάς: Κινδυνεύουμε από ατύχημα να πέσει το σύστημα

Ελλάδα
Γ. Ρωμανιάς: Κινδυνεύουμε από ατύχημα να πέσει το σύστημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η αγραμματοσύνη ξεπερνάει τα όρια», σχολίασε σκωπτικά, μιλώντας στο Ράδιο984 και τον Γιώργο Σαχίνη,  ο Γιώργος Ρωμανιάς, σχολιάζοντας την υπουργική απόφαση που αφορά στην εφαρμογή του νόμου 4336 που ψηφίστηκε τον Αύγουστο και αφορά στη σταδιακή αύξηση, μέχρι την 1/1/2022, των ορίων Ηλικίας Συνταξιοδότησης.

 Όπως χαρακτηριστικά είπε, η υπουργική απόφαση δεν διόρθωσε τα λάθη του νόμου.

Μιλώντας για τις φήμες περί αύξησης των εργοδοτικών εισφορών, ο κ.Ρωμανιάς  έκανε λόγο για ευκαιριακές λύσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν πρόσκαιρα τα οικονομικά προβλήματα των ασφαλιστικών ταμείων. «Σ' ένα χρόνο θα είμαστε στην ίδια κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, καταφέρθηκε  κατά του υπουργού Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου, με αφορμή τις διάφορες σκέψεις που κατά καιρούς εκφράζει σε συνεντεύξεις του, λέγοντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα από κοινωνική ασφάλιση.

Αναφορικά με την επιτροπή Σοφών και το πόρισμά της για το ασφαλιστικό, ο κ.Ρωμανιάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για επιτροπή ασόφων που ανέπτυξε μια έκθεση ιδεών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News