default-image

Ο Ντομπρόβσκις στην Αθήνα στις 26 και 27 Οκτωβρίου

Ελλάδα
Ο Ντομπρόβσκις στην Αθήνα στις 26 και 27 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη επίσκεψή του στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει στις 26 και 27 Οκτωβρίου ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, το χαρτοφυλάκιο του οποίου περιλαμβάνει όλα τα αναπτυξιακά και δημοσιονομικά θέματα που αφορούν τη χώρα μας.

Τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, στις 9:30, θα συναντηθεί με υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη. Έπειτα, στις 10:30,θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, στο υπουργείο. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

Αμέσως μετά θα συναντηθεί με τα προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων και με Διακομματική Αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων, στις 12:00 στο κτίριο της Βουλής.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο κ. Ντιμπρόβσκις θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στις 14:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ το πρόγραμμα της Δευτέρας θα ολοκληρωθεί με τη συνάντησή του με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Κατρούγκαλο, στις 15:30, στο υπουργείο. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, ο κ. Ντομπρόβσκις θα συναντηθεί στις 9:30 με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα. Στις 10:45, συνοδεία του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, θα επισκεφτεί τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, έργο που δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ, στην Τεχνόπολη-Γκάζι.

Το πρόγραμμα του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα πραγματοποιήσει με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News