default-image

Επετειακές εκδηλώσεις του ΓΛ Γουβών για την εθνική εορτή

Κρήτη
Επετειακές εκδηλώσεις του ΓΛ Γουβών για την εθνική εορτή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2015 διοργανώνει το Γενικό Λύκειο Γουβών. Έτσι, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, το σχολείο έχει προγραμματίσει την παράδοση της σημαίας, τον ορισμό σημαιοφόρου και παραστατών και την απονομή αριστείων και βραβείων στους μαθητές που διακρίθηκαν κατά το σχολικό έτος 2014-2015.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Μαστοράκης Ιωάννης, «θα επιδώσει στον μαθητή Ασσαργιωτάκη Ιδομενέα, που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις 2014-2015 με γενικό βαθμό πρόσβασης 18,6 και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, χρηματικό έπαθλο προσφερόμενο από κάτοικο του δημοτικού διαμερίσματος Γουβών, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Στη συνέχεια, το σχολείο ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα αλληλεγγύης που απευθύνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου(ΚΕΔΧ), προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, είδη υγιεινής, ρούχα κλπ για τους πρόσφυγες που καταφεύγουν στην πατρίδα μας, θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση με πρωτοβουλία μαθητών του σχολείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News