Ελλάδα

Δίκη ΧΑ: Διεκόπη για να μαζέψουν τα νερά

Σε αναγκαστική ολιγόωρη διακοπή προχώρησε το δικαστήριο, που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, λόγω...βροχής.

Η δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού πλημμύρισε σε πολλά σημεία, με αποτέλεσμα η πρόεδρος να διακόψει τη διαδικασία, προκειμένου να έρθει υπάλληλος για να μαζέψει τα νερά.

Πα΄ρόλα αυτά, το δικαστήριο θα επανέλθει για να συνεχιστεί για δεύτερη μέρα η εξέταση του φίλου του Παύλου Φύσσα Δημήτρη Μελαχρινόπουλου, στον οποίον από το πρωί της Πέμπτης υποβάλλουν ερωτήσεις οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Να σημειωθεί ότι κατά την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του, την Τετάρτη, ο Δημ.Μελαχρινόπουλος αναφέρθηκε σε όλα τα γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν τη δολοφονία του επί 15 χρόνια φίλου του, Παύλου Φύσσα.

Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε, είδε τον Γ.Ρουπακιά να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να πηγαίνει κατευθείαν πάνω στον Παύλο Φύσσα.

Ο Δ. Μελαχρινόπουλος είπε, «Έπεσε πάνω του, δεν προηγήθηκε κάτι μεταξύ τους, δεν τον είδα να κρατάει κάτι, όμως είδα την κίνηση σαν να τον μαχαιρώνει, δύο φορές. Οι άλλοι είχαν κάνει χώρο στον Ρουπακιά. Ήταν σαν να έχουν κάνει ένα κλοιό στον Φύσσα για να μην πάω εγώ κι ο άλλος φίλος μας να τον βοηθήσουμε».

(Φωτογραφία από αρχείο)

Σχόλια