default-image

Το απόγευμα η πρώτη κεντρική προεκλογική ομιλία Τζιτζικώστα

Ελλάδα
Το απόγευμα η πρώτη κεντρική προεκλογική ομιλία Τζιτζικώστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 πραγματοποιείται η πρώτη κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην Αθήνα.

Όπως αναφέρουν συνεργάτες του υποψήφιου προέδρου του κόμματος επέλεξε την περιοχή του Gazi Hall της Αθήνας για συμβολικούς λόγους καθώς "βρίσκεται σε προοπτική αναγέννησης και σε μία διαδικασία ανανέωσης".

Ο κ. Τζιτζικώστας αναμένεται να μιλήσει για το όραμά του για τη Νέα Δημοκρατία της επόμενης ημέρας, καταθέτοντας τις θέσεις του για το πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα που πρέπει να έχει η παράταξη, ώστε να ξαναγίνει ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα διατυπώσει τις προτάσεις του για τη νέα οργανωτική δομή της Νέας Δημοκρατίας και τη δημιουργία "σύγχρονων δομών επικοινωνίας του κόμματος με τους πολίτες", ενέργειες που θα την καταστήσουν ξανά ικανή να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τα μέλη της και την κοινωνία, ώστε να ξαναβρεί τον συνδετικό κρίκο για να ενώσει το χθες με το σήμερα και το αύριο της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News