Ελλάδα

Βίασαν και λιθοβόλησαν 20χρονη κωφάλαλη

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μία 20χρονη κοπέλα στον Ασπρόπυργο η οποία έπεσε θύμα της των αρρωστημένων ορέξεων τριών αντρών οι οποίοι της έστησαν καρτέρι, τη βίασαν και στη συνέχεια τη λιθοβόλησαν για να την εκφοβίσουν.

Οι δράστες αφού την ακινητοποίησαν, τη βίασαν και στη συνέχεια άρχισαν να τη λιθοβολούν με μανία, προκειμένου να μην μπορέσει να βρει τη δύναμη να μιλήσει για όλα όσα υπέστη.

Μετά την επίθεση που δέχθηκε, η 20χρονη, σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, βρήκε τη δύναμη να πάει σπίτι της όπου στην προσπαθώντας με νεύματα να εξηγήσει στους γονείς της τι είχε συμβεί, έχασε τις αισθήσεις της.

Οι γονείς τρομοκρατημένοι την οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τι είχε υποστεί το άτυχο κορίτσι.

Μάλιστα, ο πατέρας της κοπέλας αποκάλυψε στην Espresso ότι αφού βίασαν και λιθοβόλησαν την κόρη του στη συνέχεια γάζωσαν με σφαίρες το σπίτι της οικογένειας για να τους εκφοβίσουν.

«Στις 02:00 πέρασε ένα αυτοκίνητο και παράτησε το παιδί μας έξω από το σπίτι. Ώσπου να βγούμε είχαν βγει και οι τρεις με όπλα και άρχισαν να πυροβολούν και να απειλούν πως θα μας σκοτώσουν αν κινηθούμε νομικά εναντίον τους», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Σημειώνεται ότι οι τρεις δράστες ηλικίας από 25 έως 30 ετών έχουν συλληφθεί.

Σχόλια