default-image

Άστεγος ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά

Ελλάδα
Άστεγος ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 35χρονος άστεγος ο οποίος φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας που δημοσιεύει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, όπως αναφέρεται, με διάφορα μικρά οικονομικά ανταλλάγματα και δώρα, έχει προσελκύσει σε ερημικούς δρόμους και ακατοίκητα σπίτια της περιοχής, δύο αγόρια ηλικίας 11 και 8 χρόνων, τα οποία έχει υποβάλλει σε αηδιαστικές πράξεις και ασέλγειες.

Ο 35χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών για την αηδιαστική και επικίνδυνη, δράση του, καθώς υπήρχε η πιθανότητα να γίνει επιθετικός σε βάρος παιδιών που αντιδρούσαν ή αρνούνταν τις προτάσεις του να τον ακολουθήσουν.

Ο δράστης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προέρχεται από μια οικογένεια με βεβαρημένο ποινικό παρελθόν. Ο πατέρας του έχει κατηγορηθεί για κλοπές, ο αδερφός του για ναρκωτικά, ενώ η μητέρα του είναι ρακοσυλλέκτρια. Ο ίδιος, τους τελευταίους μήνες έφυγε από το σπίτι του και έμενε σε παγκάκια της πλατείας Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Στην πλατεία, προσέγγισε τα δύο ανήλικα αγόρια, από την Αλβανία, προβαίνοντας σε ακατονόμαστες πράξεις σε βάρος τους.

Τα δύο παιδιά, σύμφωνα με αξιωματικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, προσεγγίστηκαν προσεκτικά με τη συμβολή παιδοψυχολόγων, και επιβεβαίωσαν τις σεξουαλικές επιθέσεις από τον κατηγορούμενο.

Άνθρωποι των οικογενειών των θυμάτων, ανέφεραν ότι τα δύο παιδιά το διάστημα που δέχονταν αυτές τις επιθέσεις, παρουσίασαν μειωμένη σχολική απόδοση, ενώ ένα από αυτά αρκετές φορές δεν πήγαινε στο σχολείο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News