default-image

Δήλωση των 4 υποψηφίων της Ν.Δ.: "Αντίπαλός μας ο Τσίπρας"

Ελλάδα
Δήλωση των 4 υποψηφίων της Ν.Δ.: "Αντίπαλός μας ο Τσίπρας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης, μετά τη συνάντησή τους, οι 4 υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία τονίζουν ότι «αντίπαλός μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου».

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού.

Αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου».

Σε δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για εξαιρετικό κλίμα και ένα σαφές μήνυμα ενότητας. «Η Ν.Δ. προχωρά μπροστά ενωμένη. Αυτό θέλει η βάση της Ν.Δ. και αυτό θέλει και η Ελλάδα».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη πιθανόν να υπάρχει μια παράταση δύο ημερών για την επιλογή της εταιρείας που θα "τρέξει" το έργο. «Επί της ουσίας δεν υπάρχει διαφωνία, η Ν.Δ. προχωρά ενωμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στον απόηχο της χθεσινής θυελλώδους συνεδρίασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) για τις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για τη χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία τις επόμενες μέρες στη Βουλή, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι προέβη σε νέες δηλώσεις, υπογραμμίζοντας πως για τον ίδιο προϋπόθεση για να προχωρήσει η διαδικασία για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών είναι να γνωμοδοτήσει θετικά ο νομικός σύμβουλος του κόμματος.

«Αν ο νομικός σύμβουλος πει ότι το θέμα είναι εντάξει νομικά με τη νομοθεσία που ισχύει, τότε το θέμα είναι λήξαν και προχωρά η διαδικασία. Αλλά τον ψάχνουμε και σήμερα από το πρωί», είχε πει νωρίτερα ο πρόεδρος και υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας με δημοσιογράφους στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News