Ελλάδα

Παπαμιμίκος: "Προέχει η ενότητα και το αύριο της παράταξης"

«Η ενότητα του κόμματος προέχει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε γραπτή του δήλωση ύστερα από τα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

«Γεγονότα όπως τα σημερινά, αν και ατυχή, συμβαίνουν και δεν υπάρχει κανένας λόγος και ούτε είναι παραγωγικό να τα σχολιάσω αυτή τη στιγμή. Αλλού είναι η ουσία. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα και το αύριο της παράταξης. Όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ καθώς και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων, παρά τις αντιξοότητες και τις αναμενόμενες εντάσεις, έχουμε ήδη καταλήξει στην ανακήρυξη των υποψηφίων, στην ημερομηνία των εκλογών, στον προσδιορισμό των εκλογικών κέντρων και τμημάτων στο εσωτερικό της χώρας, όπως και στο ότι ως εκλογικοί κατάλογοι θα χρησιμοποιηθούν οι κατάλογοι του υπουργείου Εσωτερικών», ανέφερε ο κ. Παπαμιμίκος.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των τεχνικών προδιαγραφών, ο γραμματέας της Ν.Δ. σημείωσε ότι εξ αρχής έχει συσταθεί σχετική Τεχνική Επιτροπή (ξεχωριστά από την ΚΕΦΕ) με εκπροσώπους των υποψηφίων, η οποία έχει ήδη καταλήξει στις προδιαγραφές που απαιτούνται για την υλοποίηση της ψηφοφορίας και οι οποίες θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί μετά τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

Αναφορικά με την επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, ο κ. Παπαμιμίκος, αφού διευκρίνισε ότι δεν είναι αρμοδιότητα της ΚΕΦΕ, κατέστησε γνωστό ότι αποφασίστηκε από την αρχή και πολύ πριν τη διακοπή της σημερινής συνεδρίασης, ομόφωνα και από όλους τους εκπροσώπους των τεσσάρων υποψηφίων, πως η Επιτροπή Προμηθειών του κόμματος θα αποσφραγίσει τις προσφορές των εταιρειών ενώπιον των εκπροσώπων των υποψηφίων την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015.

«Όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ, σε πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας, θα συνεχίσουμε κανονικά το έργο μας ολοκληρώνοντας τις θεσμικές διαδικασίες με πιστή τήρηση του Καταστατικού προκειμένου να οδηγηθούμε στη δημοκρατική έκφραση των μελών και των φίλων της Ν.Δ.», κατέληξε ο γραμματέας της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια