default-image

Συνάντηση Μαριά με μέλη της ΟΣΥΠΑ για τα περιφερειακά αεροδρόμια

Ελλάδα
Συνάντηση Μαριά με μέλη της ΟΣΥΠΑ για τα περιφερειακά αεροδρόμια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση είχε στις 9-10-2015 ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων αντιφεντεραλιστών και επικεφαλής του πολιτικού κινήματος "Αντιμνημονιακοί Πολίτες", καθηγητής Νότης Μαριάς, με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το μείζον θέμα που αφορά στο ξεπούλημα των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας μας στην Κοινοπραξία Fraport AG-Slentel Ltd για 40 συν 10 χρόνια από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. Πρόκειται - υπενθυμίζεται - για τα περιφερειακά αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου, του Ακτίου, της Καβάλας, της Ρόδου, της Κω, της Σάμου, της Μυτιλήνης, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου.

Ο Νότης Μαριάς επισήμανε για άλλη μια φορά ότι στηρίζει τον αγώνα της Ομοσπονδίας και ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο κ. Μαριάς ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας ότι ήδη από τις 27 Αυγούστου έχει φέρει το ζήτημα αυτό στην Ευρωβουλή καταθέτοντας σχετική ερώτηση-καταγγελία με την οποία καταγγέλλει το ξεπούλημα των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση με τον κ. Μαριά συμμετείχαν ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Βασίλης Αλεβιζόπουλος, ο αντιπρόεδρος Κώστας Τριανταφύλλου και ο γενικός γραμματέας Ρόνης Μαθιουδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News