Ελλάδα

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στη Βουλή των Ελλήνων

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, στο προαύλιο της Βουλής των Ελλήνων, θα πραγματοποιηθεί συμβολική εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Υγεία του Μαστού. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται, «στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας για την Υγεία του Μαστού, 15 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της Europa Donna Hellas, διοργανώνεται στη Βουλή των Ελλήνων εκδήλωση συμβολικού χαρακτήρα, που θα περιλαμβάνει φωτισμό της πρόσοψης του κτηρίου του Κοινοβουλίου με το σήμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού (pink ribbon).

Η εκδήλωση αυτή στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού και την αποστολή ηχηρού μηνύματος στην Πολιτεία και στην Κοινωνία ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι στον αγώνα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στη Βουλή των Ελλήνων (στον προαύλιο χώρο προς την πλευρά της Πλατείας Συντάγματος).

Σημειώνεται ότι το ροζ χρώμα της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού επέλεξαν στο Παρίσι, για να φωταγωγήσουν το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ, όπως επίσης ροζ «βάφτηκε» το άγαλμα του Ιησού του Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια