default-image

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Κρήτη
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επενδύοντας στη Γνώση… Εξασφαλίζετε το Μέλλον» είναι το μότο της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) που διοργανώνει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Κρήτη για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management) για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η ΕΕΔΕ, ταυτόχρονα με Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, προχωρά στη διοργάνωση της 20ής Σειράς Κρήτης (Ηράκλειο) του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το οποίο είναι καταξιωμένο εδώ και 26 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management), όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επισημαίνεται δε ότι έχει υλοποιηθεί πανελλαδικά σε 25 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λάρισα, Χανιά, Λαμία, Βόλο κ.α.) και έχουν αποφοιτήσει πάνω από 4.000 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τα στελέχη της ΕΕΔΕ, «η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό καθηγητών με έμπειρους μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το Πρόγραμμα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται θερμά από τις κρητικές επιχειρήσεις δεδομένου ότι πάνω από 75 εταιρείες έχουν εκπαιδεύσει και εκπαιδεύουν στελέχη τους στις σειρές Κρήτης του Μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων».

Η έναρξη της 19ης Σειράς στο Ηράκλειο είναι στις 13/11/2015, ενώ το Πρόγραμμα λήγει το Μάρτιο του 2017.

Τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά, δύο διήμερα το μήνα, Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 (διακοπές: Xριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι).

Οι αιτήσεις εγγραφής γίνονται έως και τις 30/10/15.

Οι εταιρείες μπορούν να χρηματοδοτηθούν για το κόστος συμμετοχής μέσω του Λογαριασμού για την Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση (ΛΑΕΚ) του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Κρήτης, στον κ. Γ. Σαρρή (τηλ. 2810 258869, φαξ 2810 258413, [email protected] Web Site: www.eede.gr).  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News