default-image

"Αδυνατούμε να παράσχουμε ψήφο στήριξης της κυβέρνησης"

Ελλάδα
"Αδυνατούμε να παράσχουμε ψήφο στήριξης της κυβέρνησης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι ανάγκη να πάψει πια να υπερπροστατεύεται ο δημόσιος τομέας και να ρίπτονται όλα τα βάρη στον ιδιωτικό, όπως συνέβη με τα μνημόνια 1 και 2 και τώρα το Μνημόνιο 3» ανέφερε η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωση της, αρνούμενη επίσης να στηρίξει την κυβέρνηση στις συζητήσεις επί των προγραμματικών της δηλώσεων.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «στις 3 Οκτωβρίου, ορκίστηκε η νέα βουλή που προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Ευχόμαστε σε όλους και όλες τους βουλευτές επιτυχή εκπλήρωση των καθηκόντων τους.

Ωστόσο για να βγει η χώρα από την κρίση και να λυτρωθεί από το ζυγό των μνημονίων, πρέπει να αρχίσει εφαρμοζόμενη μια νέα οικονομική πορεία, που να ρίχνει θυσίες και βάρη εξ ίσου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και όχι να υπερπροστατεύεται ο δημόσιος τομέας και να ρίπτονται όλα τα βάρη στον ιδιωτικό, όπως συνέβη με τα μνημόνια 1 & 2 και τώρα το Μνημόνιο 3.

Προς την κατεύθυνση αυτή, η 'Ενωση Κεντρώων απέστειλε ολοκληρωμένη επιστολή, με προτάσεις αυτοκάθαρσης και σχέδιο ανάπτυξης της οικονομίας στον κ. Τσίπρα, ο οποίος όμως δεν μας απάντησε, συνεπώς και δεν υιοθέτησε τις θέσεις μας.

Κατόπιν αυτού, αδυνατούμε να παράσχουμε ψήφο στήριξης της κυβέρνησης στη διαδικασία συζητήσεων επί των προγραμματικών δηλώσεων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News