default-image

Γεωργιάδης: Μαθαίνω από τις ειδήσεις ότι με "έκοψαν", θα καταθέσω ένσταση

Ελλάδα
Γεωργιάδης: Μαθαίνω από τις ειδήσεις ότι με "έκοψαν", θα καταθέσω ένσταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη λύπη του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μέσω Twitter γνωστοποίησε ότι ενημερώθηκε για την απόρριψη της υποψηφιότητάς του ως εκπρόθεσμης από τα δελτία ειδήσεων.

«Μαθαίνω από τις Ειδήσεις ότι έκοψαν για τα λίγα λεπτά καθυστέρησης την υποψηφιότητά μου. Εάν αυτό είναι αλήθεια λυπούμαι πραγματικά», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης. Όπως πρόσθεσε, δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση.

Παράλληλα, προανήγγειλε ότι θα ζητήσει δημόσια δήλωση των υπολοίπων υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος, ενώ δήλωσε βέβαιος ότι διαφωνούν με την απόρριψη της υποψηφιότητάς του.

Φτάνοντας στα γραφεία της Ν.Δ., ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τους κ.κ. Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα, οι οποίοι του σημείωσαν ότι δεν έχουν αντίρρηση με την υποψηφιότητά του.

«Από τη στιγμή που οι συνυποψήφιοι μου δεν έχουν αντίρρηση, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί υπάρχει πρόβλημα», σχολίασε.

Όπως προανήγγειλε, θα καταθέσει ένσταση, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα διατηρηθεί η ενότητα του κόμματος.

«Όσοι αγαπάμε τη Ν.Δ. δεν πρέπει να τη μικραίνουμε», υπογράμμισε και ανέφερε ότι κατέθεσε την υποψηφιότητά του, σχημάτισε την εντύπωση ότι όλα είναι εντάξει και θα εξεταστεί κανονικά ο φάκελός του.

Θέση, μέσω Twitter, πήρε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Δεν συμφωνώ με την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη.... Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο απο την ΚΕΦΕ...», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News