Ελλάδα

Νεκρός εντοπίστηκε ο 30χρονος ψαροντουφεκάς στο Βόλο

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 30χρονος ψαροντουφεκάς από το Βόλο, που αγνοούνταν από χθες το βράδυ στην περιοχή του Λεφόκαστρου. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε στο βυθό της θάλασσας σε βάθος 15 μέτρων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η οικογένεια ειδοποίησε χθες το βράδυ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, καθώς από το απόγευμα που έφυγε από το σπίτι του, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Άμεσες ήταν οι ενέργειες του Λιμενικού, που έσπευσαν στην περιοχή με δύο περιπολικά σκάφη, ενώ ζητήθηκε επίσης η συνδρομή σκάφους από το Τρίκερι και ιδιωτικών συνεργείων. Ωστόσο, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, οι έρευνες διακόπηκαν και συνεχίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Έτσι, τα ξημερώματα εντοπίστηκε παρκαρισμένο στο Λεφόκαστρο το αυτοκίνητο του 30χρονου, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ένα από τα ψαροντούφεκα και η σημαδούρα που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν στη θάλασσα.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετείχαν τρία σκάφη του Λιμενικού και δύο οχήματα, η Λέσχη Βατραχανθρώπων Βόλου, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και δύο ιδιωτικά σκάφη.

Σχόλια