Ελλάδα

"Καρφιά" Θεοδωράκη κατά Τσίπρα για το ταξίδι στις ΗΠΑ

Το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναφέροντας πως «Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και ελπίζω να μην ήταν η τελευταία».

Από το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλονίκης ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε πως «ωραία τα ταξίδια, αρκεί να τα προετοιμάζεις και να συμπεριφέρεσαι λίγο υπεύθυνα. Νομίζω ότι η κυβέρνηση, χαμένη στις επινίκιες αγκαλιές, δεν υπολόγισε σωστά πώς έπρεπε να αξιοποιήσει αυτό το ταξίδι. Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και ελπίζω να μην ήταν η τελευταία».

Αναφορικά για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και το συνέδριο, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πως «είναι η πρώτη μου εμφάνιση με την ιδιότητα του βουλευτή Θεσσαλονίκης και είναι ωραίο που θα συζητήσουμε με ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για θέματα ανάπτυξης.

Το Ποτάμι έχει καθαρές γραμμές για όλα αυτά. Δεν θα μπορέσει αυτή η χώρα να σηκωθεί, δεν θα μπορέσει να προσφέρει στους πολίτες, αν δεν δώσουμε ρόλο στις τοπικές κοινωνίες», σημείωσε ο επικεφαλής με το Ποτάμι.

Αναφορικά για τον 1ο προσυνεδριακό διάλογο μεταξύ στελεχών και εθελοντών του Ποταμιού, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο επικεφαλής του κινήματος ανέφερε πως «κάθε συνέδριο ξεκινάει από το μηδέν.

Πρέπει να εκλέξει καινούργιο αρχηγό, καινούργια όργανα. Η θέση του Ποταμιού είναι να τα αλλάξει όλα, όχι μόνο στην κοινωνία, αλλά και μέσα στο Ποτάμι. Όλοι είμαστε προσωρινοί σε μια μεγάλη ιδέα που είναι να καλυτερεύσουμε τη ζωή των πολιτών», κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σχόλια