Ελλάδα

Βραβεύτηκαν με τάμπλετ οι αριστούχοι νυχτερινών λυκείων

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης βραβεύτηκαν από το Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου οι επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από τα νυχτερινά λύκεια της πόλης στη δημοτική αίθουσα "Ανδρόγεω".

Επί σειρά ετών ο Ρ.Ο. Ηρακλείου, θέλοντας να αναδείξει τη σημασία της προσπάθειας και της δίψας για πνευματική καλλιέργεια, βραβεύει τους μαθητές που έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό τους ύστερα από προσωπική απόφαση. Ορισμένοι εξ αυτών, σε ώριμη ηλικία, εισάγονται φέτος σε σχολές όπως ιατρική, οδοντιατρική, επιστήμη υπολογιστών, οικονομικών σπουδών κ.ά.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε σε όλους τους νέους φοιτητές, ενώ οι 4 αριστούχοι έλαβαν και ως δώρο ένα Η/Υ Tablets στους αριστούχους μαθητές.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Μ. Καναβάκη, οι διευθυντές των νυχτερινών λυκείων, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης Β. Καπετανάκης, ο οποίος συνεχάρη τους νέους φοιτητές, τους ευχήθηκε καλές σπουδές και παρουσίασε ενδιαφέροντα στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η εκπαίδευση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σχόλια