default-image

Βαρύς οπλισμός στο κρησφύγετο του Γ. Πετρακάκου

Ελλάδα
Βαρύς οπλισμός στο κρησφύγετο του Γ. Πετρακάκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύ οπλισμό, μεταξύ του οποίου και έναν αντιαρματικό εκτοξευτήρα, εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στον περιβάλλοντα χώρο της αγροικίας στον Μώλο Φθιώτιδας, την οποία χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο Γιώργος Πετρακάκος.

Ειδικότερα, θαμμένα στην αυλή της αγροικίας σε διάφορα σημεία έχουν βρεθεί έξι καλάσνικοφ, δύο υποπολυβόλα ούζι, επτά γεμιστήρες, δύο σιγαστήρες, ανταλλακτικά τυφεκίων (κλείστρα, ελατήρια κ.λπ.), ζελατοδυναμίτιδα, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων και ένα αντιαρματικό RPG, χωρίς βλήματα μέχρι στιγμής.

Οι έρευνες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό, ενώ στο οικόπεδο των πέντε στρεμμάτων σκάβουν και οι μπουλντόζες της αντιτρομοκρατικής.

Ο οπλισμός μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή άλλη ενέργεια.

Νωρίτερα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους ενώπιον του 17ου τακτικού ανακριτή Γιώργος Πετρακάκος και η σύντροφός του, για τρομοκρατικές πράξεις και άλλα κακουργήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News