default-image

Κ. Μητσοτάκης: "Υποψήφιος με τη στήριξη του Κων. Μητσοτάκη"

Ελλάδα
Κ. Μητσοτάκης: "Υποψήφιος με τη στήριξη του Κων. Μητσοτάκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη στήριξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αλλά όχι και της αδερφής του Ντόρας Μπακογιάννη κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ παράλληλα πρότεινε να γίνει debate μεταξύ των υποψηφίων, όπως σημείωσε σε συνέντευξή του σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό σήμερα.

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα είναι στη λίστα όσων υπογράψουν την υποψηφιότητά μου», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο για την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε πως μπορεί να συζητούν τα πάντα μαζί, όμως διαφωνούν στο πώς βλέπουν το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, πρότεινε να γίνει και debate ανάμεσα στους υποψήφιους για την αρχηγία της Ν.Δ., ενώ τόνισε ότι, εάν θεωρούσε πως υπήρχε κάποιος καλύτερος υποψήφιος, δε θα έθετε υποψηφιότητα. «Κατεβαίνω υποψήφιος για να κερδίσω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη υποστήριξε πως «έκανε μια αξιέπαινη προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα για το κόμμα, στις πρόσφατες εκλογές, δεν ήταν καλό». Παράλληλα, τόνισε πως «όσοι περισσότεροι υποψήφιοι βρεθούν στο δρόμο της διαδοχής, τόσο το καλύτερο».

«Υπάρχουν πολλοί που θα δε θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου», εκτίμησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Τέλος, ανέφερε πως «η υποψηφιότητά μου δεν εξαρτάται από το τι θα κάνουν οι άλλοι», ελπίζοντας πως «τα χτυπήματα που θα δεχτεί δε θα είναι κάτω από τη μέση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News