default-image

Τραγωδία: Σκότωσε τον αδερφό και μαχαίρωσε τους γονείς του

Ελλάδα
Τραγωδία: Σκότωσε τον αδερφό και μαχαίρωσε τους γονείς του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τραγωδία με δράστη άτομο που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχικά προβλήματα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Καλαμάτα, όταν αυτός επιτέθηκε με μαχαίρι στα άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Όπως αναφέρει η τοπική "Ελευθερία" στη διαδικτυακή της έκδοση και αναμεταδίδει το ethnos.gr, ο άνδρας, που ζούσε με τους γονείς και το μεγαλύτερο αδερφό του σε διαμέρισμα στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες επιτέθηκε στον αδερφό του με μαχαίρι, ενώ ο τελευταίος παρακολουθούσε τηλεόραση.

Οι γονείς των δύο ανδρών άκουσαν τις φωνές από τη συμπλοκή και προσπάθησαν να επέμβουν, για να δεχτούν και αυτοί επίθεση και να τραυματιστούν από το μαχαίρι του γιου τους.

Η φασαρία προκάλεσε την άμεση αντίδραση των γειτόνων, που σύμφωνα με την ίδια πηγή ήταν συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις έντασης από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Έτσι, έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας και ασθενοφόρο, που ωστόσο δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για τον αδερφό του δράστη, ο θάνατος του οποίου διαπιστώθηκε και επίσημα στο νοσοκομείο.

Οι τραγικοί γονείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με τον 80χρονο πατέρα να έχει σοβαρότερα τραύματα.

Ο δράστης μετά τη συμπλοκή και την άφιξη των αστυνομικών κλείστηκε στο δωμάτιό του και χρειάστηκε επιχείρηση των αστυνομικών για να τον βγάλουν έξω και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο θύτης είναι 38 χρονών ενώ το θύμα 40 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News