default-image

Κεγκέρογλου: "Θα είμαστε μια καθοριστική δύναμη για τη χώρα"

Κρήτη
Κεγκέρογλου: "Θα είμαστε μια καθοριστική δύναμη για τη χώρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί με συνυποψηφίους του άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ. στο Ηράκλειο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέρογλου σε δηλώσεις του μετά την ψηφοφορία τόνισε την «ιδιαίτερη σημασία» της σημερινής εκλογικής διαδικασίας για τον τόπο και την πορεία της χώρας προς το μέλλον, αλλά και την ανάγκη ώστε «η αυριανή μέρα να είναι μέρα εθνικής συνεννόησης, ώστε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο που σήμερα βρίσκεται, καλώντας το δημοκρατικό κόσμο του Ηρακλείου να προσέλθει στις κάλπες συμμετέχοντας στη γιορτή της Δημοκρατίας».

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έδωσε το μήνυμα της επανασυσπείρωσης του κόσμου της δημοκρατικής παράταξης, μήνυμα που, όπως είπε, εκφράζει το ψηφοδέλτιο της παράταξης στο νομό, αλλά και που πανελλαδικά εκφράζεται μέσα από την ίδια την πρόεδρο του  ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά.

«Ελπίζω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου, «αύριο να είναι μέρα συνεννόησης, εθνικής και κοινωνικής, μια μέρα συναίνεσης και συνεργασιών, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, για να δουν οι πολίτες ένα καινούργιο δρόμο μπροστά τους».

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, και η Φώφη Γεννηματά, έστειλε το μήνυμα της επανασυσπείρωσης και της χρήσιμης ψήφου, γι' αυτό πιστεύουμε ότι αύριο θα είμαστε μια καθοριστική δύναμη για να πετύχουμε τις περαιτέρω συναινέσεις για τη χώρα», κατέληξε.

Ο κ. Κεγκέρογλου προσήλθε στις 11 το πρωί, μαζί με τους συνυποψηφίους του κ. Φραγκίσκο Παρασύρη, κ. Μαρίζα Τζιράκη, κ. Μενέλαο Μποκέα και κ. Ελένη Βατσινά, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο 276 εκλογικό τμήμα του 18ου εκλογικού διαμερίσματος στο Δημοτικό Σχολείο επί της λεωφόρου Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, επιλέγοντας συμβολικά το συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, ώστε να τιμήσουν με την κίνησή τους τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ., κ.κ. Λάμπρος Αντωνόπουλος, Ευαγγελία Χατζάκη, Νικόλαος Μπουνάκης, Μανώλης Τσατσαράκης, Δημήτρης Μπρίμης και Κωνσταντίνος Ξυλούρης άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα του νομού Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News