default-image

Θεοδωράκης από Χανιά: "Ετοιμοι για δίκαιους συμβιβασμούς"

Ελλάδα
Θεοδωράκης από Χανιά: "Ετοιμοι για δίκαιους συμβιβασμούς"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα ιδιαίτερή του πατρίδα, τα Χανιά, βρέθηκε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως και στις προηγούμενες εκλογές, έτσι και τώρα ο επικεφαλής του Ποταμιού ψήφισε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων και στη συνέχεια δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Ελπίζω να έχουμε μικρή αποχή και να πάει ο κόσμος να ψηφίσει. Να ψηφίσει σκεπτόμενος διαφορετικά και να ψηφίσει για το μέλλον των παιδιών του. Να μη γυρίσουμε στα προηγούμενα χρόνια, να μη γυρίσουμε στο Γενάρη το 2015, αλλά να φύγουμε μπροστά. Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να κάνει ένα άλμα στο μέλλον. Η Ελλάδα μπορεί, μπορούμε να τα καταφέρουμε και η Κρήτη και τα Χανιά δείχνουν το δρόμο».

Στη συνέχεια ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει την επόμενη μέρα των εκλογών ανέφερε: «Από σήμερα το βράδυ και όχι από αύριο, πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά και πρέπει να είμαστε όλοι αποφασισμένοι - το Ποτάμι είναι, για μικρούς δίκαιους συμβιβασμούς. Πρέπει να ξεχάσουμε όλες τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις μας και να θυμηθούμε όλα αυτά που λέγαμε, όσοι τα λέγαμε, για το πώς θα λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα της χώρας. Πρέπει να συζητήσουμε, να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο νέων εκλογών που κανείς δε θέλει, πρέπει να καταλήξουμε στο πώς θα αλλάξουμε το μέλλον των παιδιών μας και πώς θα συνεργαστούμε όλοι για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη χώρα».

Στη συνέχεια μιλώντας για τις συνεργασίες τόνισε: «Το παν είναι να έχουμε διάθεση να συνεργαστούμε. Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό θα εξαρτηθεί και από την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς ζητάμε να μας δώσει τη δυνατότητα να γίνουμε η μηχανή των μεγάλων αλλαγών, η μηχανή των μεταρρυθμίσεων γιατί η χώρα αυτή πρέπει να αλλάξει. Δεν πρέπει να την γκρεμίσουμε αλλά να την αλλάξουμε ριζικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News