Ελλάδα

Αλ. Τσίπρας: "Κλειδί το ποσοστό που θα λάβουμε"

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο δίκτυο Sky Italia, επισημαίνοντας ότι κομβικής σημασίας για την επόμενη μέρα θα είναι το ποσοστό που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού αυτό θα καθορίσει το αν θα υπάρξει αυτοδυναμία ή αν θα απαιτηθούν συνεργασίες.

«Ολοκληρώσαμε μια δύσκολη προεκλογική εκστρατεία, ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά και μετά τη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Το μέλλον είναι κάτι για το οποίο πρέπει να πολεμήσουμε», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο δίκτυο Sky Italia.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μεταδίδει το ethnos.gr, τόνισε: «Όλα θα εξαρτηθούν από το ποσοστό που θα λάβουμε αύριο, αν θα είμαστε κοντά στην απόλυτη πλειοψηφία και αυτό θα εξαρτηθεί από τα κόμματα τα οποία θα μπούνε στη Bουλή με τα οποία θα μπορούμε να συνεργαστούμε. Αυτό είναι το κύριο θέμα».

Ο Αλέξης Τσίπρας, όταν πληροφορήθηκε ότι ο δημοσιογράφος που του έθετε τις ερωτήσεις ήταν Ιταλός, πρόσθεσε: «Αν έθετα υποψηφιότητα στις ιταλικές εκλογές μπορεί να πετύχαινα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στους Ιταλούς συντρόφους μου. Έχουμε ένα κοινό μέλλον για το οποίο πρέπει να πολεμήσουμε, αυτό είναι το μήνυμα».

Σχόλια