Ελλάδα

Στο εκλογικό περίπτερο της Ν.Δ. στο Σύνταγμα ο Β. Μεϊμαράκης

Το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Συντάγματος επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνομίλησε με φίλους και στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα όπως «Βαγγέλη γερά, η νίκη είναι κοντά».

Κατά τη συζήτηση μαζί τους, ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ν.Δ. θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής, παρά τις δημοσκοπήσεις, που «δείχνουν» πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει μαγικό κουμπί» και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για αλαζονεία και στρατηγικό κενό.

«Καταφέραμε», είπε, «η Ν.Δ. να είναι ξανά μεγάλος πυλώνας της πολιτικής ζωής. Να περπατάμε εδώ στο Σύνταγμα με το κεφάλι ψηλά και να μη μας λέει κάνεις τίποτε, να ξαναβάλουμε τη Ν.Δ. μπροστά».

Και για αυτό την Κυριακή «θα είμαστε πρώτο κόμμα, και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν, όσοι δε θέλουν, ας μη σώσουν», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης, αφήνοντας αιχμές για την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα για μετεκλογική συνεργασία με τη Ν.Δ.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε επίσης ότι αυτό που θέλει για κάθε Έλληνα χρόνο με το χρόνο είναι να πάει τη ζωή του μπροστά. «Χρόνο με το χρόνο να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, την ανθρωπιά μας, τη δημοκρατία μας και η παλιότερη γενιά να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσουν οι νέοι πίσω».

«Εδώ πρωτοήρθα ως ΟΝΝΕΔίτης, μετά ως υποψήφιος βουλευτής, ως γραμματέας, και τώρα ξανάρθα ως πρόεδρος του κόμματος» δήλωσε δε χαριτολογώντας απευθυνόμενος σε νέους και νέες της Ν.Δ. ο κ. Μεϊμαράκης.

Στη συνέχεια και αφού φωτογραφήθηκε με τους παρευρισκόμενους, κατευθύνθηκε προς το Χαλάνδρι όπου γευμάτισε στην ταβέρνα "Μπάρμπα Θανάσης" με στενούς συνεργάτες του και δημοσιογράφους.

Σχόλια