default-image

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: "Η Ν.Δ. εγγυάται τη σταθερότητα"

Ελλάδα
ΝΟΔΕ Ηρακλείου: "Η Ν.Δ. εγγυάται τη σταθερότητα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμες χαρακτηρίζει η ΝΟΔΕ Ηρακλείου τις βουλευτές εκλογές της Κυριακής για την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας, σε μήνυμά της. «Για να ξαναμπεί η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης. Να βγούμε από την κρίση και να ανακτηθεί η χαμένη εμπιστοσύνη μεταξύ πολιτείας και πολιτών. Ο Ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ και οι θυσίες του δεν πρέπει να πάνε χαμένες», εκτιμά.

Ολόκληρο το μήνυμα της ΝΟΔΕ Ηρακλείου:

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Για να πρυτανεύσει η λογική που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα στο οποίο οδηγήθηκε τους τελευταίους 8 μήνες. Για να αφήσουμε πίσω τις στραβοτιμονιές, τις συγκρούσεις, τις μαύρες μέρες και τα ελλείμματα στα οποία μας βύθισε η πρώτη φορά κυβέρνηση της αριστεράς. 

Αυτές οι εκλογές είναι μια κρίσιμη στιγμή για την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας. Για να ξαναμπεί η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης. Να βγούμε από την κρίση και να ανακτηθεί η χαμένη εμπιστοσύνη μεταξύ πολιτείας και πολιτών. Ο Ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ και οι θυσίες του δεν πρέπει να πάνε χαμένες. 

Η χώρα πρέπει να πάψει να είναι ένα ακυβέρνητο καράβι. Χρειάζεται να λη?θούν σοβαρές αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε σημαντικές και καρποφόρες μεταρρυθμίσεις. Γι' αυτό και δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος σε αδιέξοδες, άνευ σχεδίου και ουσίας πολιτικές. "Μας πήγαν πίσω, τώρα πάμε μπροστά". 

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να πάει η χώρα μπροστά και να βγει απ' τα θολά νερά, είναι να επέλθει η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, η χώρα πρέπει να έχει μια σοβαρή, σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση, με ευρεία κοινωνική αποδοχή. Προοπτική την οποία διασφαλίζει μόνο μια κυβέρνηση με ισχυρή Νέα Δημοκρατία. 

Η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που εγγυάται να διαμορφώσει ένα βιώσιμο σχέδιο για την Ελλάδα και τους πολίτες της. Και να ξαναχτίσει όσα γκρεμίστηκαν. Για το σκοπό αυτό και με γνώμονα το κοινό καλό και το συμφέρον της χώρας, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου στηρίζει  τον αγώνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη νίκη της παράταξής. Καλώντας τους ψηφοφόρους που επιθυμούν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τη χώρα να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News