default-image

Μεϊμαράκης: "Η χώρα θέλει κυβερνήτη, δε θέλει δραπέτη"

Ελλάδα
Μεϊμαράκης: "Η χώρα θέλει κυβερνήτη, δε θέλει δραπέτη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μνημείο αστάθειας και αβεβαιότητας χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Ευ. Μεϊμαράκης μιλώντας σε συγκέντρωση γυναικών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι είναι θράσος του Αλέξη Τσίπρα να ζητάει δεύτερη ευκαιρία μετά από ένα καταστροφικό εφτάμηνο διακυβέρνησης και δραπέτευσης.

«Η χώρα θέλει κυβερνήτη. Η χώρα δεν θέλει δραπέτη» σημείωσε χαρακτηριστικά πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «αυτό που φεύγει είναι το παλιό και το φαύλο. Εμείς ερχόμαστε και είμαστε το νέο».

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και μια ψήφο παραπάνω την Κυριακή των εκλογών, τη Δευτέρα δεν θα έχουμε κυβέρνηση» ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνοντας ότι η «κίνηση των 53» ετοιμάζει νέα ανταρσία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε: «Αντέχει η χώρα και άλλες εκλογές το 2016; Αντέχει και άλλη παράταση της αστάθειας; Μόνη λύση είναι η ΝΔ» κατέληξε.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάλεσε κάθε «Έλληνα δημοκράτη» να μη δώσει «ψήφο χαμένη σε ναζιστικά μορφώματα ή σε κόμματα που δεν ξέρουμε πως θα συνεργαστούν» κάνοντας ειδική μνεία στην ψήφο των γυναικών πως «δεν πρέπει να αφήσουν να την πάρει το ποτάμι ή να την αφήσουν στο τρενάκι του Καμμένου».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρά προσωπικά πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγόρησε «ανικανότητα, ανευθυνότητα, αφέλεια, αστείες δικαιολογίες, φαυλότητα και πειρατική κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στην υποθέσεις διαφθοράς και στις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι κατηγορούμενος, δεν είναι κατήγορος και πρέπει να απαντήσει» υπαινισσόμενος υποθέσεις όπως αυτή του πρώην υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεσμεύτηκε για την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου για τους δημοσίους υπαλλήλους και τους επίορκους με τη φράση «Εγώ ένα μνημόνιο θα σκίσω και θα είναι ο νόμος Κατρούγκαλου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News