default-image

Χριστοδουλοπούλου: "Υπεύθυνος ο Μεϊμαράκης αν μου συμβεί οτιδήποτε"

Ελλάδα
Χριστοδουλοπούλου: "Υπεύθυνος ο Μεϊμαράκης αν μου συμβεί οτιδήποτε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ότι γίνεται προσπάθεια απαξίωσής της ως πολιτικού από τη Ν.Δ. και τον κ. Μεϊμαράκη κατήγγειλε σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωί της Παρασκευής η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της για την αναφορά που έκανε ο πρόεδρος της Ν.Δ. στο πρόσωπό της στη χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Ομόνοια.

«Θα ήθελα να σχολιάσω τη χθεσινή απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη στη συγκέντρωση της Ομόνοιας και σε πανελλήνια ακρόαση να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό μου με το γνωστό η "κυρία Τασία" και το οι "μετανάστες λιάζονται", ξεπερνώντας έτσι όλη την ιστορία του προσφυγικού και μη καταθέτοντας καμία πρόταση», ανέφερε, μιλώντας στο Mega.

«Το "κυρά Τασία" που είπε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι απλώς αγενές. Είναι η οικειότητα της απαξίωσης. Έχουμε την οικειότητα κάποιους πολιτικούς να τους λέμε με το μικρό τους όνομα για να τους απαξιώσουμε», συμπλήρωσε.

«Ο κ. Μεϊμαράκης για να κάνει τη μαγκιά του, η οποία δεν είναι καθόλου μαγκιά, είναι ο γνωστός ρατσισμός και ο δεξιός συντηρητισμός», απευθύνθηκε «με απαξιωτικό τρόπο εις βάρος μου» και αυτό «δεν είναι χιούμορ», είπε. «Έχω ανεχτεί πολλά, αλλά χιούμορ δεν είναι. Η Ν.Δ. δεν έχει καμιά πρόταση για το προσφυγικό. Άρα τη διευκολύνει να προσωποποιεί την κριτική», υποστήριξε.

Η ίδια έκανε λόγο για «μια ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική» διότι «το να στοχοποιείς πολιτικά έναν άνθρωπο είναι τουλάχιστον… δε θα έλεγα απρέπεια, είναι επικίνδυνο. Τον καθιστώ υπεύθυνο… Μια τρίχα από τα μαλλιά μου... να μου συμβεί οτιδήποτε, τον καθιστώ υπεύθυνο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News