default-image

"Θα κερδίσουμε τους δημοσκόπους, το έχουμε κάνει 5 φορές"

Κρήτη
"Θα κερδίσουμε τους δημοσκόπους, το έχουμε κάνει 5 φορές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανέβασε τους τόνους με το που πάτησε επί κρητικού εδάφους ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Λίγο λεπτά μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και μάλιστα με το ίδιο αεροσκάφος που ταξίδεψε για το νησί και ο πρώην κυβερνητικός του εταίρος Αλέξης Τσίπρας.

Αποκάλυψε μάλιστα πως μαζί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και πως το ότι δεν έκαναν κοινή εμφάνιση στο αεροδρόμιο οφείλεται στο γεγονός πως ο χρόνος πιέζει προκειμένου να μην συμπέσουν χρονικά οι ομιλίες τους.

Ερωτηθείς για την επιλογή του να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ στο Ηράκλειο ο Πάνος Καμμένος υπενθύμισε πως η προσωπική του αφετηρία έγινε από το Ηράκλειο όπου και πραγματοποιήθηκε το 2012 η  πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. "Τότε είπα πως ανοίγουμε βεντέτα με την διαπλοκή και την διαφθορά. Αυτή την βεντέτα θα την συνεχίσουμε αν θέλει ο λαός και πάλι από εδώ από την Κρήτη να μας δώσει την λαϊκή εντολή", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε βέβαιος πως οι δημοσκοπήσεις που "δείχνουν" εκτός βουλής τους ΑΝ.ΕΛ θα διαψευστούν και πάλι. Αρνήθηκε να απαντήσει ευθέως στα περί παραίτησης του σε αυτό το ενδεχόμενο λέγοντας χαρακτηριστικά και με χιούμορ πως "δε θα τους κάνω το χατίρι".

"Οι ΑΝ.ΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας κι εγώ αγαπάμε την Ελλάδα και δεν είμαστε στις λίστες των ληστών" τόνισε ο Πάνος Καμμένος ενώ έκανε αναφορές και στους "νταβατζήδες" του παρελθόντος όπως σημείωσε που ο ίδιος ο λαός επέλεξε να αφήσει στο περιθώριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News