default-image

Λίγο πριν τις κάλπες, περιοδείες από υποψηφίους του ΚΚΕ

Κρήτη
Λίγο πριν τις κάλπες, περιοδείες από υποψηφίους του ΚΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Ηράκλειο, σε δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, φορείς, επιχειρήσεις και εργοστάσια αλλά και στην ύπαιθρο του νομού.

Στα πλαίσια της πολιτικής της δραστηριότητας, η Κομματική Οργάνωση Ηρακλείου του ΚΚΕ έχει προγραμματίσει για αύριο Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη:

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, στον ΟΑΕΔ και την εφορία στις 10 π.μ. και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, σε επιχειρήσεις και εργοστάσια στις Μαλάδες, στις 11 π.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Δανδουλάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, στο ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο, στις 9 π.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την Ανδρουλάκη Λίνα, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, στη Χερσόνησο, στις 7:30 μ.μ.

Επίσης, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία στον Αγ. Σύλλα, στις 7:30 μ.μ., στο καφενείο του Κάββαλου με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News